/* */
Kledingrek / Kapstok aan leren banden

Kledingrek / Kapstok aan leren banden

In hoogte verstelbaar | keuze uit 19 kleuren leer en 2 soorten stangen
4-8 dagen levertijd

Kledingrek / Kapstok aan leren banden

Ben je op zoek naar een unieke kledingrek of kapstok? Dan zou dit exemplaar een leuke oplossing kunnen zijn. Gebruik het voor je kleding in de slaapkamer, of als pronkstuk in de hal.
Voor de stang is er keuze uit (beuken)rondhout of zwart metaal. Rondhout is er tot 100cm, en zwart metaal tot 120cm.

In hoogte verstelbaar

Het kledingrek bestaat uit 2 verstelbare leren banden met daartussen een stang. De leren banden zijn in hoogte verstelbaar van 97 cm t/m 107 cm. 

Leverbaar in 19 kleuren leer

Soms is een kleur kiezen maar wát lastig, maar daar helpen wij je graag bij! Je kunt bij ons samples bestellen zodat je de kleuren eerst even in het echt kunt bekijken. Neem ook eens een kijkje bij inspiratie, of neem gerust contact met ons op voor een advies.

Omdat leer een natuurproduct is, kunnen de kleur en structuur per stukje leer iets verschillen. Maar per bestelling, wordt het bij-elkaar-passend geleverd.

Een andere maat en/of kleur?

Wil je de leren banden en/of stang liever in een andere maat?  Of wil je de leren banden liever in een andere kleur? Dan mag de aanvraag daarvan per mail aan contact@handlesandmore.nl

(langer dan de reeds beschikbare maten is helaas niet mogelijk, maar korter wel)

SPECIFICATIES

  • Diameter stang: 28mm
  • Draagcapiciteit: 25kg
  • 10cm in hoogte verstelbaar, van 97 t/m 107 cm
  • Breedte leren band: 3cm
  • Incl. 2x zwarte plafondhaak + plug
    • Aan de bovenzijde van de leren banden zitten 2 ringen waarmee het kledingrek kan worden opgehangen aan (de bijgeleverde) plafondhaken.
 
 

Kledingrek / Kapstok aan leren banden

Iedereen heeft kleren. De een iets meer dan de ander, maar toch moeten deze kleren ergens worden opgeborgen. Het is nu eenmaal niet zo handig om al die kleren op en stapel in de hoek van je kamer te leggen. Het is ook zo zonde om jouw prachtige kleding allemaal in een kast te stoppen waar je ze niet kan zien of waar het zo vol is dat alles op elkaar is gepropt en kreukels krijgt. Heb jij ook een overvolle kast? Of ben je net verhuisd en ben je nog op zoek naar een plek om jouw kleren in op te bergen? Als dit het geval is, dan is een kledingrek/kapstok aan leren banden misschien wel iets voor jou. 

Het perfecte kledingrek aanschaffen

Een kledingrek dat niet alleen efficiënt is, maar ook nog eens de kamer aankleedt, klinkt te mooi om waar te zijn. Toch is at precies wat je met een kledingrek aan leren banden in huis haalt. Dit kledingrek staat prachtig in jouw kamer en je kan jouw kleren mooi ophangen, zodat ze mooi strak blijven. Het kledingrek bestaat uit twee leren banden en tussen deze banden is een buis gevestigd. De banden zijn verstelbaar, waardoor je zelf kan bepalen hoe hoog of laag het kledingrek hangt. Om het kledingrek op te hangen, moeten er twee plafondhaken aan het plafond worden vastgemaakt. Vervolgens kunnen de twee ringen die aan de leren banden vastzitten worden gebruikt om het kledingrek op te hangen aan de haken die vastzitten aan het plafond.

Maak jouw huis af met een prachtige kapstok

Niet alleen kan dit prachtige product worden gebruikt als kledingrek. Nee, dit product is ook perfect om in de hal te gebruiken als kapstok. Maak jouw gang helemaal compleet met deze kapstok. Om ervoor te zorgen dat de kapstok echt past bij jouw huis en de sfeer die je probeert te creëren, kan je hem bestellen in wel 26 verschillende kleuren. Van mint tot oranje, niks is te gek. Als je nog niet zeker weet welke kleur nu bij jou en jouw huis past, dan helpen wij jou hier graag bij! Aarzel niet om contact met ons op te nemen en wie weet krijg jij binnenkort wel allemaal complimenten over je nieuwe kapstok van je gasten.

Vraag ons gerust om advies over het kledingrek of de kapstok aan leren banden

Als je nog twijfelt hoe jij het kledingrek/kapstok aan leren banden wilt gebruiken in jouw woning, dan kun je altijd bij ons terecht. Wij denken graag mee en geven je graag een beter indruk van de verschillende mogelijkheden. Wacht dus niet langer om jouw huis helemaal af te maken met een prachtige kapstok of kledingrek. Vind jij dit woonaccessoire ook zo mooi? Bekijk dan ook eens onze leren kaarshouders.