/* */
Leren kussen-banden

Leren kussen-banden

Per set van 2 banden  | verkrijgbaar in verschillende maten
op voorraad

Leren kussen-banden

Kussens geven de finishing touch aan je interieur. En zéker in combinatie met deze leren kussen-banden.

3 maten

Kussens zijn er in vele verschillende maten. Om de maat van de leren kussen-banden te bepalen is het belangrijk om de hoogte van het kussen te weten.

 • Hoogte kussen: 30cm
 • Hoogte kussen: 40cm
 • Hoogte kussen: 50cm

(Als de maat van het kussen er tussenin zit, houd dan de grootste maat aan)

Leverbaar in 32 kleuren leer

Soms is een kleur kiezen maar wát lastig, maar daar helpen wij je graag bij! Je kunt bij ons samples bestellen zodat je de kleuren eerst even in het echt kunt bekijken. Neem ook eens een kijkje bij inspiratie, of neem gerust contact met ons op voor een advies.

Omdat leer een natuurproduct is, kunnen de kleur en structuur per stukje leer iets verschillen. Maar per bestelling, wordt het bij-elkaar-passend geleverd.

SPECIFICATIES

 • Per set van 2
 • 3 maten; kussenhoogte 30cm, 40cm en 50cm
 • inclusief 2x sierschroef + pluggen
  • Met de bijgeleverde sierschroeven is het product makkelijk gemonteerd, en mooi afgewerkt. In de kop van de schroef zit schroefdraad zodat het afdekkapje er gemakkelijk op gedraaid kan worden. 
 • inclusief 2x wandschroef + pluggen
  • De kussen-banden zitten halverwege met nóg een schroef aan de muur bevestigd, zodat de kussens mooi plat tegen de muur blijven zitten.

Leren kussen-banden

Woonaccessoires maken een huis helemaal af. Zonder decoratie voelt een huis vaak niet echt als thuis aan. Door het huis op te vullen met mooie spullen die passen bij jouw smaak en jouw stijl kun je van een huis een thuis maken. Het is dus heel belangrijk dat je gaat kijken naar wat jij nu mooi vindt voor in jouw huis en wat er misschien nog ontbreekt. Laten we eens kijken naar de slaapkamer. Je hebt de standaard meubels nodig als een bed en een kast, maar ook wil je graag dat de kamer fijn aanvoelt als je er binnenkomt. 

Misschien zorg je hier wel voor door er een mooie spiegel in op te hangen of middels een leuk kleed. Ook door middel van kussens kun je jouw kamer sfeervoller maken. Kussens kunnen een goede aanvulling zijn op de kleuren in de ruimte. Hoe leuk is het om met kussen-banden een kussen mooi aan de wand achter het bed te bevestigen? Hierdoor krijgt de ruimte echt een finishing touch! Zeker in combinatie met een leren pendellamp.

 

Waarom leren kussen-banden?

Leren kussen-banden zijn ideaal om kussens netjes mee op te hangen. Zo krijg je een strakke look in de ruimte. Je kan het bed eenvoudig mooi opmaken en met een kussen aan de muur ziet het er toch nog iets gezelliger uit. Je kan natuurlijk altijd de sfeer bepalen door te kijken naar welke kleur kussens je gebruikt in combinatie met de leren kussen-banden. Als je voor gele kussens gaat zal de ruimte iets vrolijker worden. Stel je gaat voor donkerblauw of donkerrood, dan kan de ruimte een meer mysterieuze look krijgen. De leren kussen-banden zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, afhankelijk van het formaat van de kussens die je wilt ophangen.

Welke leren kussen-banden passen bij jou?

Kiezen kan altijd een uitdaging zijn en zeker als je keuze effect heeft op hoe jouw kamer eruit komt te zien. Het is daarom slim om goed na te denken over welke leren kussen-banden het beste bij jouw smaak en jouw kamer passen. Met wel 30 verschillende kleuren is er in ieder geval genoeg keuze! Het is enkel nog een kwestie van uitzoeken welke kleur jij wilt! Gelukkig helpen wij jou hier graag bij. Je kan bij ons samples bestellen van verschillende kleuren. Zo kan je even uittesten hoe de kleuren er in jouw huis uitzien en zo kun je een goed doordachte beslissing maken. Wacht dus niet langer en bestel snel samples of neem contact met ons of voor vragen of advies.