/* */
Wandrekje - aan leren lussen

Wandrekje - aan leren lussen

Complete set | Stang + 2x leren lussen + bevestigingsmateriaal
op voorraad

Wandrekje - aan leren lussen

Dit veelzijdige wandrekje zou in elke ruimte in huis wel toegepast kunnen worden!

Leverbaar in 32 verschillende kleuren

Soms is een kleur kiezen maar wát lastig, maar daar helpen wij je graag bij!
Je kunt bij ons samples bestellen, dan kun je de kleuren eerst even in het echt bekijken. Maar neem ook eens een kijkje bij inspiratie, of neem gerust contact met ons op voor een advies.

Bevestiging
Met de meegeleverde sierschroeven is het product eenvoudig te monteren en mooi afgewerkt. In de kop van de schroef zit schroefdraad, zodat het afdekkapje er gemakkelijk op gedraaid kan worden. Je hebt de keuze uit 3 kleuren sierschroeven.

Leren S-haak hangers

De leren S-haak hangers zijn hier leuk bij te gebruiken. Deze zijn niet standaard inbegrepen bij het wandrekje, maar je kunt ze apart bestellen. Als je de leren S-haak hangers wilt combineren met dit wandrek, dan is maat S de juiste keuze. (De diameter van de stang is 20mm, en maat S is geschikt tot diameter 30mm) 

SPECIFICATIES

Wandrekje - aan leren lussen

Dit wandrekje aan leren lussen is geschikt voor in vrijwel ieder interieur. Ook is het wandrekje zeer functioneel en zou het in de meeste ruimtes in huis wel van pas komen. Het wandrekje kun je gebruiken als kapstok, maar ook als handdoekhouder. Dat dit wandrekje ook in jouw woning toegepast kan worden, is zo goed als zeker. Ook de uitstraling van het wandrekje aan leren lussen is uniek. Dit is namelijk een Handles and More design. Leer zien we vandaag de dag terug in veel woonkamers. Het is namelijk een materiaal dat voor een warme sfeer zorgt.

Het wandrekje aan leren lussen is in veel kleuren verkrijgbaar

Het is goed om te weten dat het wandrekje aan leren lussen in diverse kleuren verkrijgbaar is. Het leer is maar liefst in 26 kleuren te verkrijgen! Zo slaag je er dus altijd in om de kleur te vinden die perfect op jouw interieur aansluit. Mocht je het moeilijk vinden om te kiezen, dan helpen we je graag. Je kunt in dit geval samples van het leer bestellen, maar je kunt ons ook om advies vragen. Daarnaast kun je op onze website en socialmediakanalen veel inspiratie vinden.

Wat de stang betreft, heb je de keuze uit rondhout en zwart metaal. Dit woonaccessoire komt inclusief 2 sierschroeven, die ook weer in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Zo bepaal je dus zelf hoe jouw wandrekje eruit moet komen te zien.

De specificaties van het wandrekje aan leren lussen

De uitstraling van het wandrekje aan leren lussen is prachtig, maar hoe zit het met de specificaties van dit woonaccessoire? De stang is 57 centimeter lang en biedt voldoende ruimte om bijvoorbeeld je handdoek aan op te hangen. Het gewicht van het wandrekje is 23 kilo en de afmetingen zijn 50 x 15 x 3 cm. Met behulp van de sierschroeven kun je het wandrekje eenvoudig monteren. In de kop van de schroef zit schroefdraad, zodat je ook het afdekkapje er eenvoudig op kunt draaien.

Is dit prachtige wandrekje aan leren lussen iets voor jou?

Als je op zoek bent naar mooie woonaccessoires, dan is dit wandrekje een uitstekende keuze. Dit woonaccessoire zal niet snel misstaan. Het wandrekje heeft een prachtige uitstraling en ook een zeer handige functie. Vind je de uitstraling van dit wandrekje ook zo mooi? Dan raden we je aan om ook eens de overige producten in de webshop te bekijken. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook een leren plantenhanger bestellen.